Volgers

vrijdag 19 februari 2010

Zal ik het dan toch proberen?









Ja zoals je ziet is het heeeeel lang geleden dat ik een blog geprobeerd heb.




Inmiddels zijn we bijna drie (!) jaar verder..... We wonen nog steeds heerlijk op onze berg.




Ieder gezinslid heeft z'n draai gevonden, eigenlijk al meteen. Binnen een week was het eigenlijk al duidelijk dat we hier niet meer weg willen.
Wat er in die tussentijd allemaal is gebeurd voert iets tever om nu allemaal op te noemen. Belangrijke hoogtepunten: Manlief en ik beide een vaste baan, oudste veel vrienden en sporthobby's, jongste heeft met zijn extra chromosoom toch maar mooi twee talen onder de knie en gaat na de zomer ook naar school.




We hebben huisbouwplannen en die komen steeds dichterbij! En.............er komt een klein wurmpje bij in ons gezin, ik ben momenteel namelijk 26 weken zwanger van de derde spruit.

Ook hebben we een katertje erbij gekregen. Een rooie en hij heet Boris. Zijn eerste muis heeft hij al gevangen.....en dat terwijl hij nog maar een week of 20 is!


Ik heb er ook een hobby bijgekregen hier in Noorwegen, mijn collega's maakten mij erop attent dat je hier toch wel moet kunnen breien...Ik kon alle hulp van ze krijgen en dus ik wol gehaald, gezellig op de bank bij collega en daar heb ik de eerste steek gezet. Na een weekje had ik een paar wanten maatje reus klaar (met duim!!!). Toen de opdracht deze in de wasmachine te doen met groene zeep en voila! mijn eerste vervilte, superwarme votter rolden uit de machine!!

Ja en dat was de aanzet tot vanalles en nog wat.

Ook koekjes bakken gaat steeds beter, maar goed ook want die zijn hier aardig prijzig. Ik krijg van veel lieve collega's, kennissen, vrienden en buren recepten.
Enne wij maar dichtgroeien.........

 
Nou tot zover mijn eerste probeersel vanaf de bank in mijn berghutje.
Inmiddels ligt er een meter sneeuw en tja met die rammelende heupen heb ik voorlopig wel even tijd om hier dingen uit te vogelen........




2 opmerkingen:

Ebi zei

Hee fruts

Ik vind het nu al geweldig!!!
Ik ben fan!

enne leuke link hoor....maar goed dat je niet naast de herkules woont!

Tuut
Ebi

Unknown zei

Leuk hoor!

Wij gaan je ook volgen.